Resum de la Ventafocs

04.05.2014 20:03

La Ventafocs és una noia a qui se li va morir la mare i el seu pare es va tornar a casar amb una dona que tenia dues filles. Tant la mare com les germanastres eres males persones i li feien fer totes les feines de casa.

Un dia el príncep del regne va convocar un ball al palau perquè es volia casar i pensava triar esposa entre les més belles. La Ventafocs hi volia anar, igual que les seves germanes, però no li van posar gens fàcil. La seva fada padrina li va oferir la possibilitat d'assistir amb la condició de que a les dotze havia d'estar a casa i va acceptar, tothom es va quedar encantat i el príncep es va enamorar.
Es va convocar un segon ball on la Ventafocs va tornar a assistir, a mitjanit va marxa del palau correns i va perdre una sabata.
El príncep la fa buscar per tot el reialme fent provar la sabata a totes les donzelles, el patje va arribar a lasa de la Ventafocs, les germanastres intenten calçar-se la sabata sense aconseguir-ho i la Ventafocs tímidament s'avé a probar-se-la. I es quan s'adona que es la dona del ball.

 

—————

Volver